Igår satt jag som vanligt och skrev en stund sent på natten.. mitt i allt vaknade Erik och hade hosta, slem i halsen och snorig näsa. Jag slog igen datorn med en suck och gick och lade mig i vår säng med honom. Han somnade om och jag ångrade sucken direkt.. Bloggen kan vänta. Och inlägget jag tänkte skriva handlade om att försöka inte ha så orealistiskt höga förväntningar på allt. Svårare sagt än gjort.

Det inlägget kommer så småningom. Tills vidare måste jag bara få dela med mig av några härliga bilder från helgen. Vi har hunnit vara ute i snön, varit på julmarknad och så har jag försökt fota fina, arrangerade bilder på Erik inför jul… Också det lättare sagt än gjort 😅😂 Slutade med att jag satt där själv och Erik gick iväg.. Det kanske var mycket begärt att han skulle sitta där med utvalda kläder och vara still tills jag fått en bra bild.. jag inser det nu. Fick några fina bilder på honom i pyjamasen dock, det fungerar Fan det med.

Over and out. I’ll be back!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Markerade fält är obligatoriska.