Det har gått 15 dagar av mina totalt 100 dagar av armhävningar. Två av dagarna har jag av olika skäl inte gjort mina armhävningar så egentligen är jag inne på dag 13. Kommer ni ihåg vad utmaningen var? 100 armhävningar om dagen i 100 dagar. Hittills har jag gjort 1260 armhävningar.. Bara 8740 kvar, en baggis! … eller ?

Första dagen gjorde jag 30 armhävningar i stöten, de sista på knä och med darriga armar. Efter ett par dagar gjorde jag alla på tå. Så här 13 dagar senare gör jag armhävningarna på tå, allihop, och 50 i första vändan + 35 i andra och 15 på sista. Inga darriga armar längre och tekniken har blivit mycket bättre. Nu gör jag djupare armhävningar och känner mig starkare i kroppen i den övningen. Om det bara är armhävningarna som gjort sitt för att jag ska känna mig starkare vet jag inte men det känns helt klart lättare att göra dessa 100 armhävningar nu än när jag började. Alltid något! Jag brukar aldrig mäta min träning i hur jag ser ut eller vad jag väger (jag har faktiskt aldrig ägt en våg!) men nu har jag tagit före bilder för att se om det syns någon skillnad efter alla dessa 10 000 (!!) armhävningar och 100 dagar. Så det får bli någon slags efterbilder i slutet på april.

Jag återkommer med rapport om ytterligare en .. säg 1000 armhävningar! 😀

One thought on “Bara 87 dagar kvar..

  1. soderluundd on 30 november, -0001 at 00:00 Svara

    Jättefin blogg! 😊

Leave a Comment

Your email address will not be published. Marked fields are required.