Idag har jag varit i Luleå på möten. Har varit på Yours Kommunikationsbyrå bland annat och passade även på att kika in hos fantastiska Catharina på Peak Performance butiken i Luleå för att bli kittad inför årets alla utmaningar och äventyr. Att gå in där slutar alltid med att jag vill ta med mig hela butiken, men man får ju hejda sig.. Ett par viktiga delar till min äventyrsutrustning fick jag iallafall med mig!

Nu sitter jag på tåget hem och känner mig helt uppe i varv, ni vet sådär taggad och inspirerad som man bara blir av att träffa inspirerande människor och smida planer för framtiden. Den energin använder jag till att fila på min presentation till på fredag då jag ska prata om digital marknadsföring för det lokala näringslivet. Mitt i allt pepp tar jag mig en stund att stirra ut på perrongen i Murjek (!) och reflekterar och gläds över allt som är på gång just nu. Livet känns sådär härligt bubblande som det gör ibland, det känns som att jag är ute på surfbrädan i livets hav och precis på väg in i årets härligaste och längsta våg.

Som jag skrivit om tidigare så är livet både upp och ner, och det finns en tjusning med det, just nu är allt väldigt upp. Det går bra för Markus med musiken, Erik trivs på dagis, jag har flera äventyr och resor planerade där hundarna också får vara med (alltid en viktig prio i mitt liv di dära hundarna!), jag har ett roligt jobb och massor av planer och saker på gång med mitt egna. Så här långt känns 2017 som det år när det händer. Jag vet inte vad som händer ännu men det känns som att jag är inne i ett flow och att jag för en gångs skull har tillit till att det kommer att bli bra.

Kanske var det för att jag vågade trycka på ”publicera” en sen kväll i november förra året när bloggen först blev till. Eller kanske var det när jag lade ut första bilden på mitt instagramkonto .. Oavsett vad som var gnistan som tände elden så är jag oerhört tacksam för att jag vågade. För när man väl har vågat och släppt taget om sargen så känns allt så mycket lättare och framtiden mindre skrämmande. Kanske går inte allt som planerat, men det går åtminstone framåt.

 

Om man siktar mot stjärnorna så är det värsta som kan hända att man landar bland trädtopparna, och det är inte så illa! Har du något som du drömmer om att göra eller som du önskar att du hade möjlighet att pröva? Gör det. Ta dig tiden. Våga. Prioritera. Det kommer att vara värt varenda sekund i slutänden. När du väl börjar jobba mot eller med det du verkligen vill så ser du helt plötsligt nya möjligheter och nya dörrar som öppnas. Helt plötsligt jobbar världen åt samma håll som dig och du ser klart och tydligt nästa steg.

 

– Je veux vivre ma vie

pendant que je suis vivant

Jag vill leva mitt liv medan jag är vid liv

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Markerade fält är obligatoriska.