Following information is in Swedish only since it’s an invitation to a local event.

VIP-kväll Peak Performance i Luleå 

Tillsammans med Peak Performance Luleå, Inpuls och Copperhill Mountain Lodge bjuder jag in er till en VIP-kväll i Peak Performance butiken lördag den 2 december. Passa på att fynda vinterkläder till dig själv eller julklappar till alla dina nära och kära!

Jag kommer att prata om varför jag spenderar så mycket tid ute i naturen, hur svårt det kan vara att veta vad man vill göra i livet och om hur det är att ta första steget mot att förverkliga sina drömmar. Jag tipsar också om mina favoritkläder för utevistelser, vinterlöpning, mina bästa utflykter, vandringar och andra äventyr – så kom och prata om livet och äventyr med mig!

 

VIP-kväll 

Lördag 2 december, Kl 17.30-19.30

Peak Performance, Storgatan 33, Luleå

Under kvällen har du 20% rabatt på allt i butiken. Dessutom är alla som handlar under kvällen med i utlottningen av en Helium dunjacka och övernattning på Copperhill Mountain Lodge i Åre. Vi bjuder på bubbel och tilltugg och en liten goodiebag till alla!

Begränsat antal platser! Anmäl dig till mig på amanda@energizeyourbusiness.se eller skicka pm på Facebook. Först till kvarn! 

Här kan du läsa mer om dessa fina kläder från vinterns skidkollektion från Peak Performance.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Markerade fält är obligatoriska.