Is this what we have become?

Det kommer en tid i varje vuxen människas liv när man börjar fundera över livet och inser att man har blivit precis den där personen man som ung med alla medel försökt undvika. För mig kom den dagen igår.. Jag har blivit en Svensson. En ultra mega Svensson. Identitetskris deluxe! Här sitter jag och tror att jag är ung, hipp, världsvan globetrotter med coola mål som att resa jorden runt och åka som aupair till England. En person som när någon frågar om det händer nåt kul har tio svar med coola event och inbjudningar som hänger i luften och bara väntar på att infrias..

Scenario. Det är onsdag kväll hos oss och jag och Markus sitter i soffan och pratar om veckan och diskuterar dagislämningar, inplanerade aktiviteter och hur det går på jobbet. Alla måsten är gjorda, eller åtminstone bortglömda, och jag får plötsligt en lust att prata om något helt annat än Vardag.

Berätta nåt kul!! säger jag till Markus och vänder mig entusiastiskt om i soffan så att jag sitter mot honom. Jag väntar mig något smaskigt som hänt, en rolig fundering, nån galen idé eller bara nåt annat kul som jag kan få njuta av att höra på.  Markus funderar en stund, drar sig i skägget och säger
– tja.. Vi ska få ett nytt omklädningsrum på jobbet. Så jag kommer slippa byta om i garaget snart!

Och där är den. insikten.
IS THIS WHAT WE HAVE BECOME?

MVH / Fast i ekorrhjulet

2 svar till “Is this what we have become?“

  1. Hahaha. Härlig reality check. Men, även om det inte blev exakt så som du tänkt dig – kan du kanske se att det blev ganska fint ändå? Jag tycker ni verkar leva ett närmare idylliskt liv, såhär utifrån genom den putsade sociala medier-bild man får ta del av 😉 Dessutom har jag plötsligt börjat avundas livet i norr, efter 6 år på andra platser, inte tillräckligt mycket för att flyttlasset skulle gå tillbaka dit dock (inte ännu i alla fall).

  2. Ja, tusen gånger bättre än jag hade kunnat tänka mig! Det är tur att man inte själv bestämmer vad man ska ha i livet, för ibland vet man helt enkelt inte själv vad man vill. Reslusten, drömmarna och visionerna finns kvar och det är nog det som är det bästa, jag har insett att jag fortfarande kan göra allt det där, det kräver bara lite mer planering! 😊 Idylliskt är ett stort ord, haha. Men man ska njuta av det man har, det har jag lärt mig. Härligt att du börjat längta tillbaka, Gällivare skulle behöva fler som du! Och att bo här är faktiskt riktigt bra när man hittat sina guldkorn! 😊 Ser fram emot att du kanske kan tänka dig att flytta hem en dag! 😃

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.