Ett.. två.. jag tvekar lite.. tre.. jag ser hur muspekaren svävar över ”publicera” och jag trycker. Så helt plötsligt finns den här, min blogg, ute i cyberrymden. Så länge som jag har tänkt att det vore kul att ha en blogg, för att få skriva ner alla tankar och idéer som kommer. Lika länge har jag hittat tusen och åter tusen ursäkter till varför jag inte ska skapa densamma . ”Det finns väl ingen som skulle vilja läsa vad jag har att skriva” ”Jag kommer aldrig ha tid” ”Vill man verkligen dela med sig av sitt liv på nätet?” ”Bloggar håller ju ändå på att dö ut, nu är det ändå för sent”

Men någonstans i bakgrunden så har det ändå funnits där, suget efter att få skriva. Att få dela med mig av saker som snurrar i skallen till de människor som mot förmodan skulle vilja läsa. Och ju äldre jag blir desto mer inser jag att man måste göra de där sakerna man alltid har tänkt på. Som man hittar tusen ursäkter till varför man inte ska göra för att man någonstans innerst inne är rädd för att man ska misslyckas, för att det betyder så mycket. Men nu är den här, bloggen som jag alltid velat skapa. Oslipad och ogenomtänkt, men efterlängtad och ändå så planerad. Många rubriker, inlägg, texter och idéer har formats i mitt huvud genom åren för att sedan bara susa bort, in i en dimma av osorterade tankar. Från och med nu blir det annorlunda, jag säger Välkommen till jorden älskade blogg, du är efterlängtad!

Någonstans har jag hört att bloggandet spås dö ut inom en relativt kort framtid, med allt som händer inom sociala medier idag. Sent ska syndaren vakna. Det här kommer inte att vara en blogg om dagens outfit, snygga matbilder och läckra recept. Inte heller kommer det att vara en typisk familjeblogg, reseblogg, träningsblogg eller nischat inom något annat tema. Det här är en blogg om livet, med allt som hör till i den osorterade och fantastiskt röriga ordning som livet har.

Fantastiska resor, långa dagar på jobbet, glada barn och drömmar som går i uppfyllelse. Visioner som går i kras, mysiga familjekvällar, djupa tankar om livet, lärdomar om mig själv och världen vi lever i. Härliga äventyr i naturen, tunga träningspass, härliga danspass, filmkvällar i soffan och sjuka barn som ska hämtas från dagis… Allt det som är en del av livet.

För det är precis den härliga blandningen mellan sött och salt, varmt och kallt, ljust och mörkt som gör livet så värt att leva. Utan mörkret ser vi aldrig ljuset. Utan en och annan vinfläck i soffan uppskattar vi inte alla kvällar då det inte spills vin. De som spenderat mer än ett par timmar i min närhet vet att det här med vinfläckar i soffan är en rätt vanlig grej.. det kan också vara kaffe.. eller choklad, kaksmulor, matrester eller något annat kletigt, illaluktande och färgglatt. Det är liksom bara sån jag är. Klumpigt graciös brukar jag tänka, det låter bra!

 

Välkommen till Life on Blueberrystreet!

Jag hoppas du vill hänga med på livets resa. Spänn fast dig, it’s gonna be a bumpy ride!

4 kommentarer på “Du är efterlängtad!

 1. Linda L on 30 november, -0001 at 00:00 Svara

  Kul! Kommer att ha koll på dig 😜 Kontrollfreak som jag är 😘

 2. Sigge on 30 november, -0001 at 00:00 Svara

  Lycka till😘

 3. Jenn - Forever abroad on 30 november, -0001 at 00:00 Svara

  Vilket fint inlägg! Så bra start. Och välkommen till bloggvärlden! 😊 Helt rätt beslut. Jag kan lova dig att vi inte håller på att dö ut riktigt ännu 😉

 4. Elin on 30 november, -0001 at 00:00 Svara

  Så himla välkommet inslag i mitt liv! Hoppas du kommer tycka att det är roligt, jag kommer följa slaviskt! 😚

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Marked fields are required.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.