Gör 2021 till året då du vågar leva livet fullt ut

Det är bara två veckor kvar av det här året. Året som blev det konstigaste och ovanligaste i manna minne. Vi är många som tycker att år 2020 har varit ett tufft år på olika sätt, även om man inte varit sjuk eller förlorat nära och kära. Mer tid hemma ger mer tid att fundera över livet och kanske har man börjat fundera över nya saker i livet.

Efter det här året känner åtminstone jag en stor längtan efter ett år fyllt med energi, äventyr och roliga besked. Som alltid kan vi inte kontrollera vad som händer i vår omgivning, men vi kan kontrollera vad vi själva gör och aktivt påverka hur vi mår. Om du också känner en längtan efter att starta det nya året med mer energi, trygghet i dig själv och mer LIV i livet – då har jag något till dig!

Förra veckan lanserade jag nämligen min kurs Live a Little More.

Den här kursen har funnits i mina tankar i flera år och jag har jobbat på den stenhårt sedan i våras när i princip allt annat jobb blev avbokat. Det är en digital tioveckors kurs med fokus på att förstå sig själv och skapa de allra bästa förutsättningarna för att må bra!

I den här kursen har jag samlat alla verktyg, övningar och ämnen som har hjälpt mig att må bättre genom åren. Det här är mitt sätt att ge vidare allt det som någon gång getts till mig och gjort att jag blivit mer trygg i mig själv. Vi kommer prata mindset, mål, planering, återhämtning och mycket mer.

Det är min absoluta övertygelse att livet ska vara roligt att leva, att vi alla kan känna glädje inför nuet och samtidigt se ljust på framtiden. Att vi alla förtjänar, och kan, känna att vi har kontroll över våra liv och ta medvetna beslut som gör att vi mår bättre!

 

Välmående på djupet och i längden!

Målet när jag har skapat den här kursen har varit att det ska ge bestående förändringar. Alltså att du ska må bra på djupet också långt efter att kursen är slut. För mig krävs det flera olika delar för att uppnå det. Dels är det förståelse för hur vi människor fungerar. För när vi förstår varför vi reagerar och mår som vi gör är det lättare att släppa pressen på sig själv. Det är inte MIG det är fel på när jag misslyckas med att hitta det där inre lugnet. Det är olika mekanismer i hjärnan som lurar oss. När vi har förståelse för hur hjärnan och kroppen fungerar är det också enklare att ta medvetna beslut som får oss att må bättre.

För att må bra på riktigt tror jag också att det krävs medvetenhet och öppenhet för vilka vi är. Vad vi har varit med om och att vi lyssnar på vår egen inre röst om vad vi vill och drömmer om. Dessutom tror jag att vi behöver röra på oss på något sätt. Att vara ute i naturen med jämna mellanrum och våga interagera med andra människor.

Mer om hur allt det här hänger ihop och hur du kan applicera det i ditt liv kommer vi gå igenom i kursen. Dessutom hoppas jag kunna ge dig massor av energi och mod att våga leva livet mer på ditt sätt!

Jag kommer att ge allt till de som går kursen och den kommer att ha mitt fulla fokus under 2021. Utöver att vara nybliven tvåbarnsmamma såklart! Vill du göra 2021 till ett år med mer energi och glädje – då tycker jag att du ska vara med!

Läs mer om kursen och anmäl dig här

 

Om du signar upp senast på julafton 24 december får du som bonus coachning under hela 2021. Det sker i form av månadsvis livesändningar och tillgång till chatgruppen varje dag. Kanske bjuder jag på lite extra träningspass live och annat smått och gott också! Allt för att du verkligen ska få verktyg och stöttning i att skapa förändring och göra 2021 till DITT ÅR.

Låter härligt, eller hur? 🙂

 

 

Amanda heter jag och är certifierad Coach. Jag är också mamma till två barn, matte till två hundar, fru till en musiker och född och uppvuxen i norr. Jag skriver personlig utveckling, personliga funderingar, om äventyr i naturen och livet norr om polcirkeln.

På bloggen får du läsa om högt och lågt, djupt och ytligt, forskning och personliga upplevelser – allt i en härlig blandning.

Vardag

En snöig och enkel påsk ute i skogen

Det är mitten på april och påsken har kommit och gått. Vi firade påsken i vår egen stuga, ett mål som vi strävat mot hela hösten och vintern. Att hinna få stugan redo för att spendera påskhelgen där, och vi lyckades! Även om det ännu saknas golv- och taklister och

Läs mer →
Explore Within

Tankar och känslor är också vanor

Vad tänker du på när jag säger rutiner och vanor? De allra flesta tänker på saker vi gör. Kanske vilken tid vi kliver upp på morgonen, vad vi gör innan vi går och sover, hur mycket vi tränar eller vad vi äter. Men har du tänkt på att även våra

Läs mer →
Att sätta mål

Konsten att nå sina mål – och må bra på vägen!

Ärligt, hur många gånger har du satt ett mål, gett ett nyårslöfte eller uttalat en önskan om att uppnå något – bara för att sedan glömma bort det eller strunta i det? Jag vet att jag har gjort det hundratals gånger. Jag har också förut haft svårt för att sätta

Läs mer →