Imorgon är det julafton och jag tittar bara in för att önska er alla God Jul! Som vanligt har julen kommit springandes i full fart utan att jag har hunnit blinka. Ändå känner jag mig inte alls stressad i år, snarare tvärtom. Jag känner mig oerhört lugn. En känsla jag tänker försöka behålla ett par dagar till! 😊👌 Två veckors ledighet blir det och förhoppningsvis mycket tid ute i det fria. Jag tänker ta en mobilfri julhelg, eller åtminstone julafton! Den får agera kamera men i övrigt ska den få ligg a och vila sig från stirrande ögon ett tag. Och jag tänker ta mig tid att verkligen vara närvarande och skapa riktiga minnen! 😊❤

Imorgon tar vi en tur ut med hundarna på morgonen innan det blir födelsedagskalas hos mamma, jultomte och julklappsöppning hos mina föräldrar och sen julmiddag och mer julklappar hos Markus familj. En hektisk jul men förhoppningsvis mysig och rofylld ändå!

Hoppas ni alla har det lugnt och skönt, eller fartfyllt och livat, helt efter tycke och smak! Lyssna extra mycket på era nära och kära, ge mycket kärlek, berätta från hjärtat och se till att skapa fina minnen, inte perfekta bilder. Lev och njut! Julen är ett ypperligt tillfälle att vara närvarande.

Från mig till er, en riktigt God Jul! 😘🎅🌲

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Markerade fält är obligatoriska.