Idag jobbar jag för fullt ifrån mitt mysiga hemmakontor med vinden som viner utanför fönstret och en kopp varmt kaffe i handen. Det är domäner som ska reggas, namn som ska spikas, budgetar som ska göras och planer som ska bli klara. Så roligt! Tänk att tiden alltid går så förbannat fort bara? 😅

Igår fyllde jag år och blev rikligt överöst med kärlek, presenter och fina hälsningar. 27 år gammal och sjukt nöjd med livet! Det känns fint 😊👌 Tack till alla som grattat mig, både muntligt och genom sociala medier. Det värmer!

Nu ska jag ge mig ut i stormen med två ivriga hundar, önska mig lycka till! 😀

One thought on “Please wait, work in progress!

  1. Jenn - forever abroad on 30 november, -0001 at 00:00 Svara

    Blir ju nyfiken vad det är för domäner, namn och budgetar… Är det något hemlig projekt ännu? 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published. Marked fields are required.