I torsdags fick jag så nycklarna till min nya lokal och i fredags åkte jag på Ikea för att införskaffa det viktigaste för att få igång en fungerande arbetsplats. Skrivbord, stolar, ett konferens/matbord och en soffa. Min plan var att få upp det viktigaste så fort som möjligt så att jag kan börja använda lokalen direkt. I söndags mobiliserade hela släkten och kom och hjälpte till att skruva ihop möbler, städade ur skåp och förgyllde lokalen med sin närvaro. Det kändes bra från första sekund, att vara här. Att ha folk här inne.

Lite kaos och lite harmoni. Givetvis bjöd vi på pizza som tack för hjälpen!

Både Erik och kusin Filippa var med hela tiden och hjälpte till varvat med lek i den stora kartong-kojan.

Jag känner att jag blir inspirerad, kreativ och produktiv när jag är här. Vilket är en fantastisk känsla att ha i det som ska vara en kreativ kontorslokal. Och efter söndagens intensiva monteringsfest var det mesta och viktigaste klart så jag jobbade första dagen i nya lokalen redan i går.

Jag sällskap av Rania som är här uppe och hälsar på. Det kändes skit bra att få sällskap första dagen. Rania jobbar också som fotograf och hon godkände direkt lokalen och inredningen, fotovänligt. Jag fick också en känsla av hur det kan bli här – kreativt och härligt med mycket gemenskap.

Lagom till lunch kom Anna och Hanna upp med sushi.

Här satt vi och käkade sushi, pratade och drack kaffe medan snön öste ner utanför. Idag skiner solen och vi har tagit en promenad på Dundret efter lunch. Det är nog en av de saker jag ser mest fram emot med att ta mig ut ur huset för att jobba – att lättare ta mig ut i naturen. Kunna ta lunchpromenader på hemmafjället och kunna fota på väg till och från jobbet.

Foto av min kollega och vän Rania Rönntoft, Northbound Journeys, som förgyllt min tillvaro här under mina första två dagar. 

Fasen vad jag kommer att trivas här, eller vad tror ni?  ♡

4 thoughts on “Första dagen på nya kontoret

 1. Rania {Northbound Journeys} on 19 mars, 2019 at 17:25 Svara

  Det har varit så härligt att få ses igen, det var så länge sedan sist! Superkul att jag kom efter du fått lokalen så att jag fick se den – jag vet att du kommer uträtta stordåd där!!! Tusen tack för härligt häng, utflykt och bra, inspirerande jobbsnack och för att jag fått vara med dig på ditt fina kontor <3

  1. Amanda Matti on 13 maj, 2019 at 13:44 Svara

   Åh det var verkligen så roligt att få ha dig här ett par dagar! Önskar att vi kunde sitta här och jobba ihop oftare. Tur åtminstone att det är nära din mormor! 🙂 Snart ses vi igen ❤️

 2. Jennifer Sandström on 20 mars, 2019 at 06:51 Svara

  Jaaaa det tror jag! Och jag är så imponerad av dig. Och hur du lyckades slänga ihop en sån här snygg inredning från Ikea bara sådär. Alltså, det är det inte många som skulle ha klarat av (framför allt inte jag, hehe).

  Det ser SÅ fint ut.

  Bra jobbat <3

  1. Amanda Matti on 13 maj, 2019 at 13:43 Svara

   HAha men TACK! JAg tror att den här platsen har funnits väldigt mycket längre i mitt huvud än den har gjort på riktigt! Känns bara rätt att den äntligen finns och inredningen var enkel då 😉 KRAM

Leave a Comment

Your email address will not be published. Marked fields are required.