Jobba med mig

Vill du komma i kontakt med mig? Maila mig på amanda@explorealittlemore.se 

Mentala äventyr

Att springa i fjällen eller göra utflykter i skog och mark är ett äventyr. Men ett äventyr behöver inte alltid vara fysiskt. Att utmana och utveckla sig själv som person är äventyr nog ibland. För ett par år sedan jobbade jag mycket och lade all min energi på att försöka passa in, prestera på topp och uppfylla andras förväntningar. Men en dag bestämde jag mig för att det fick vara nog. Jag ville leva livet på mitt sätt.

I min föreläsning berättar jag om vad som gjorde att jag startade företag och vad det är som driver mig framåt. Jag pratar om att utmana sina rädslor, våga omdefiniera vem man är och om att våga gå sin egen väg – oavsett åt vilket håll den bär.

Med en ångestfylld hjärna och ett varmt hjärta delar jag med mig av personliga upplevelser och tankar om att våga leva livet fullt ut!