Jobba med mig

Jag vill jobba med det jag brinner för. Att göra det driver mig framåt och får mig att utvecklas, vilket i sin tur ger mig energi. Jag brinner för många olika saker och tänker inte välja. Insikten att jag inte behöver göra det, att jag själv kan skräddarsy mitt yrkesliv, har gjort att jag bestämt mig för att fortsätta jobba med det som jag brinner för.

Den röda tråden genom allt jag gör är att jag älskar att beröra och möta människor. Här kan du läsa om det jag gör och på vilket sätt du kan jobba tillsammans med mig.

Kontakta mig på amanda@explorealittlemore.se för bokningar eller mer information.

Insipirationsföreläsning – Det mentala äventyret

Ett äventyr behöver inte alltid vara fysiskt. Byggt på egna erfarenheter föreläser jag om hur du kan utmana och utveckla dig själv. Hur rädslor övervinns och modet vaknar till liv. Att våga ifrågasätta sanningar och bilden av sig själv. Att våga växa. Jag har tagit steget att forma mitt liv precis så som jag vill ha det, och jag hoppas kunna inspirera andra att göra detsamma. Föreläsningen passar människor i alla skeden i livet och jag har hört att den är speciellt inspirerande för nya företagare och entreprenörer.

 

What people say

Utbildningar & föreläsningar inom sociala medier

Är du kanske i startgroparna att börja jobba med sociala medier eller är du en inbiten användare som vill utveckla din kommunikation? Boka mig för en utbildning eller föreläsning om sociala medier. Jag ger konkreta tips och verktyg för hur du som företagare kan nå ut på sociala medier, både vad gäller innehåll och strategi. Vi sätter nivån tillsammans och anpassar utbildningen efter just din verksamhet och ert budskap.

 

What people say

Fotografering

Vill du föreviga något, gör det med mig! Det kan handla om porträttbilder, äventyr, företagsfotograferingar, bröllop eller familjebilder, du bestämmer! Det viktiga för mig som fotograf är att fånga det naturliga, enkla och äkta. Låter det som något du är ute efter? Hör av dig!

Samarbeten

Känner du att mina kanaler passar bra ihop med ert varumärke? Jag gör några väl utvalda samarbeten per år på min blogg och instagram. Jag samarbetar mer än gärna med företag jag gillar som delar mina värderingar. Tror du att vi skulle komma bra överens? Då tycker jag att du ska höra av dig!

Jag har tidigare jobbat med bland annat Stadium, e-Boks, Revolution Race och Peak Performance Luleå.

Gruppträning

En av de saker jag älskar mest är att få leda gruppträningspass. Jag är utbildad instruktör i Zumba Fitness, Strong by Zumba, Zumba Sentao, Zumba Toning, Afro Power Dance och leder dessutom en hel del cirkelträningspass. Jag älskar att få dela med mig av energi och glädje och få folk att röra sig kravlöst tillsammans med andra.

Du kan boka mig för gruppträningspass på ett event, ert gym, för företag eller något annat spännande. Hör av dig så skräddarsyr vi ett upplägg som passar! Jag längtar redan!