Det är söndag och morgonsolen lyser på trädtopparna och färgar de orange. Hela världen är vackert inbäddad i ett tunt, vitt täcke. Bredvid mig ligger Erik och sover.. Det kommer små små snarkningar när han andas. Jag anar att han håller på att bli förkyld. Kanske var det gårdagens bobtur på sjön som gjort att han blivit förkyld.. Nåja, han tyckte iallafall att det var roligt.

Igår var vi i Leipojärvi och hälsade på Hanna. Vi blev bortskämda med lunch och tog en härlig promenad över sjön. Erik var först lite tveksam till att åka bob men när han väl fattade galoppen tyckte han det var kul och skrattade sig genom hela promenaden. Vi stannade på sjön och gjorde snöänglar, kastade snö och sprang runt som galningar. Tänk att det är så underbart att få vara barnslig 😁 för att inte tala om hur skönt det är att vara ute. Trots -16° var Erik helt obekymrad av kylan, förmodligen för att barn rör sig hundra gånger mer än vad man själv gör.

Så har ni inget planerat för dagen så tipsar jag er om två saker:

– Ring en vän du inte pratat med på länge, åk förbi på kaffe eller ta en promenad. Inget är mer värt än att umgås med människor man tycker om ❤

– Gå ut. Om än bara för en kort promenad. Ljuset, friskluften och känslan av att ha gjort något ute är värt varenda minut.

Och glöm för gudsskull inte Pappa!

Trevlig söndag 😊❤

Ett kommentar på “Sunday Funday

  1. Jennifer on 30 november, -0001 at 00:00 Svara

    Så fantastiska bilder! Gillar grodperspektivet 😊 Var precis själv ute på en söndagspromenad i snön här i Helsingfors, passar på att njuta av det vita vinterlandskapet då snön nog försvinner igen vilken dag som helst.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Markerade fält är obligatoriska.