Idag är det fredag och jag har precis gått på semester. Just nu sitter jag i bilen på väg ner till Jämtland för en helgs äventyr i fjällen. Semesterkänslan är på topp när jag glider fram genom Norrlands djupa skogar. I högtalarna dånar Markus nya låt ’Together Now’. På låten sjunger en tjej från Piteå och när hennes raspiga och djupa stämma river av ’we are together now’ och droppet kommer – så ryser jag. 

Det är helt sjukt att sitta här i bilen och lyssna på en låt som jag hört så många gånger.

Att vara ihop med en musiker har många fördelar. Jag får till exempel höra alla låtar direkt när de är skrivna. När Markus och Jocke kommer hem från studion med ’slasken’ så känns det nästan högtidligt. Jag slår av tvn, sätter bort datorn, lånar Markus hörlurar och lyssnar. Oftast blundar jag. Jag minns när han kom hem med den här låten efter att de spelat in sången i Luleå. Camilla Neideman heter tjejen som sjunger och hennes röst är helt magisk.

Från slask till färdig låt tar en oerhörd tid. Åtminstone om man som mig är otålig. Men när låten nu väl är ute är det som att jag hör den för första gången. Så jävla bra. Och ja, jag är så oerhört bias som man bara kan bli. Men vem bryr sig? 

Polarbearz – Together Now 

Om du också vill höra en grym låt och få gåshud över hela kroppen ska du gå in och lyssna. Sätt sedan låten i din favoritplaylist. Lyssna när allt känns tungt och du behöver muntras upp, eller när allt känns fantastiskt och du bara vill njuta. Den passar fasen till allt.

Trevlig helg! ♡

4 kommentarer på “Polarbearz släpper ny låt och jag får gåshud!

 1. Diane on 29 juni, 2018 at 09:01 Svara

  SUPERB!!!! Magnificent! Love hearing it over and over again! Fabulous! 😉

  1. Amanda Matti on 6 juli, 2018 at 10:06 Svara

   SO glad you like it Diane!! 😍You’re the best!

 2. Emma on 29 juni, 2018 at 20:21 Svara

  Så skön låt! Och vilken röst hon har!

  1. Amanda Matti on 6 juli, 2018 at 10:07 Svara

   Ja visst har hon? Härligt raspig! Ska hälsa grabbarna ☺️🙏

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Markerade fält är obligatoriska.