Jag heter Amanda Matti och är en tjugonioårig äventyrsälskare, kommunikationsninja, grupptränings-instruktör, fotograf och egenföretagare som är född, uppvuxen och bor i Gällivare. Jag är mamma till en fyraåring och sambo till en musiker.

Det som driver mig framåt är passion, vilja och det kittlande i att följa drömmar och utmana mina rädslor. Jag älskar att utmana mig själv, både psykiskt och fysiskt, upptäcka nya saker och möta människor.

Jag älskar att utforska världen runt om mig på olika äventyr, men älskar också att utmana och utforska det som händer inom oss. Min kärlek och nyfikenhet till att ta reda på mer var det som gav namnet till den här bloggen – Explore a little more.

Det är också därför som du hittar två huvudkategorier här på min blogg.

Explore Outdoor & Explore Within

För att hämta energi, glädje och för att få perspektiv på livet söker jag mig ut i naturen.

Så ofta jag kan. Jag älskar att vara ute i skogen och på fjället och vandra, springa, åka snowboard eller bara dricka kaffe kokt över öppen eld. Att njuta av livet helt enkelt. Jag hoppas kunna inspirera fler till att göra just det, stanna upp och uppskatta det lilla. Att våga leva livet på ett sätt som får just dig att må bra. Jag gör det genom bloggen och sociala medier men också genom föreläsningar och möten med människor.

Ärlighet, familj, humor, äventyr och kärlek är vad som genomsyrar mitt liv. Välkommen till min blogg om livet, äventyren och tankarna. Här delar jag stort och smått, djupt och lätt – allt i en salig blandning. 

Äventyrsälskare
Livsnjutare

Vill du jobba med mig?

Maila mig här