Fotokonst

Fotokonst av mig – för ditt hem!

Jag har valt ut några av mina absoluta favoritbilder och lagt upp dessa till försäljning via Printler. Det betyder att till exempel den här vackra tavlan fotad vid Vassaraälv kan pryda ditt hem.

Fotokonst är den perfekta presenten till någon du tycker om, eller kanske till dig själv? Alla foton är tagna av mig när jag varit ute och promenerat, vandrat, sprungit eller bara njutit av naturen. En del är tagna nära min hemort Gällivare, andra i mitt andra hem Norge. Oavsett var bilderna är fotade har jag försökt välja de som jag känner extra mycket för – och som jag tror skulle kunna passa på någons vägg.

 

Det finns en sak som alla dessa bilder har gemensamt.

Jag har valt de för att jag tror att de kan få dig att må bra. Jag blir glad när jag tittar på de här bilderna och jag hoppas att du blir det också. Man kan inte vara ute i naturen hela tiden, men man kan ta med sig några väl valda ögonblick in i sitt hem.

Du har sagt nog, ta mig direkt till Printler >

 

Fotokonst ”Sheep Love” av Amanda Matti

Sommaren 2017 körde vi runt Lofoten i norra Norge i ett par dagar. Andra natten på vår roadtrip stannade vi av en slump i Eggum. Sent på kvällen, långt efter att Erik hade somnat i tältet, satt vi ute och tittade på solen som sakta gick ner mot horisonten.

Plötsligt gick fem eller sex får förbi och stannade alldeles intill oss. De stod där och tittade på oss en stund innan de fortsatte att promenera längs stranden och genom det vackra landskapet. Innan de gick tog jag den här bilden på ett av fåren. En magisk kväll och ett väldigt vackert får.

Köp Sheep Love på Printler >

 

Fotokonst ”Vinterträd” av Amanda Matti

Den här bilden är tagen en februaridag från Vassaraälven i Gällivare. Jag var ute och promenerade längs älven tillsammans med min kusin. Solen sken och det var riktigt kallt, närmare -25 grader. Det låg ett tunt lager dimma över isen som sakta steg upp genom trädtopparna och ljuset var helt magiskt.

Bilden är fotad mot Dundret, även om det inte är mycket som faktiskt syns på bild.

Köp Vinterträd på Printler >