Explore Together Retreat 26-28 juni Inställt!

OBS! På grund av rådande smittspridning av Covid-19 i Gällivare Kommun har jag valt att ställa in det retreat som skulle ha ägt rum 26-28 juni. Jag har istället lagt upp ett nytt datum i augusti och håller tummarna för att läget har förändrats till dess. Du som bokar retreat i augusti får generösa avbokningsregler och givetvis tillbaka hela summan om retreatet inte blir av! 

Kram / Amanda (2020.06.17)

Explore Together Retreat i Kangos

Häng med till Kangos på en helg med tid för att landa och reflektera och fylla på med energi! Tänk dig ett Norrbotten i sensommarskrud, med mörkare kvällar och forsande älvar. Vi håller till på Lapland Guesthouse i Kangos, alldeles intill den mäktiga Lainioälven. Förutom norrländsk sensommarmagi blir det härliga träningspass, mjuka morgonklasser, lugn meditation och god mat!

En helg bara för dig

När sommaren går mot sitt slut, då vill jag träffa er för att landa och fylla på med ny energi. Man kommer som man är, ensam eller med en vän, möter nya människor och fyller på energiförrådet med sådant som ger liv. God mat, djupa samtal, rörelse och natur. Vi börjar dagarna med mjuka rörelser, frukost och sedan flödesskrivning och workshop i orangeriet. Sen rör vi lite på oss, äter lunch, njuter av omgivningarna och avslutar med middag och bastu.

Målet är att du ska hinna landa i nuet och dig själv, samtidigt som du också får en chans att fylla på ny energi. Du återvänder hem på söndag eftermiddag med en skön känsla i kropp och själ.

Vi kommer att köra träningspassen ute och aktiviteten också! Kläder efter väder, extra ombyte och myggmedel kan vara en bra idé! Även om det är varmt, tänk på att vi är i norr. En extra tjocktröja och vindjacka är alltid bra. Ta även med vattenflaska och har du en egen yogamatta får du gärna ta med den. Handdukar och sängkläder ingår. 

Helgens ungefärliga schema:

Fredag

16.00 Check in på Lapland Guesthouse!
16.45 Intro & info
17.15 Välkomst-klass!
18.15 Bastu
19.30 Middag
21.00 Meditation i orangeriet
Lördag

08.00 Morgonklass!
09.00 Frukost
10.15  Workshop del 1 med flödesskrivning i orangeriet
11.45  Träningspass
12.30 Lunch
13.30 Aktivitet!
17.30 Workshop del 2 med flödesskrivning
19.00 Middag
21.00 Meditation

Söndag

08.00 Morgonklass
09.00 Frukost
10.15 Workshop del 3 med flödesskrivning
11.45 Träningspass
12.45 Lunch
13.30 ca : Avslutning och mysigt häng! Utcheck och avresa.

Om Lapland Guesthouse

Lapland Guesthouse drivs med kärlek av Johan och Eva. Tillsammans har dom byggt upp denna vackra anläggning med Wärdshuset i centrum. Det är dom som möter oss, guidar oss och lagar maten vi äter.

På kanten av Lainioälven trängs flera vackra timmerbyggnader, som alla är upprustade med kärlek.

Boendet för oss sker i delade dubbelrum av olika karaktär. En del i vikingastil, andra i mer traditionellt norrländsk stil. Vi äter frukost och middag i värdshuset och lunch utomhus. På morgonen väcker vi kroppen långsamt inne i Loungen och efter frukost skriver vi och kör workshop inne i orangeriet med fåglarnas kvitter utanför.

Läs mer om Lapland Guesthouse här.

Pris: 5 500 kr per person

I priset ingår:

  • Boende 2 nätter i dubbelrum (enkelrum går att få mot tillägg 900kr)
  • Två frukost
  • Två lunch
  • Två 2-rättersmiddagar (ej dryck)
  • Fika
  • En aktivitet (inkl frivilligt bad!)
  • En workshop i tre delar om självkärlek och förändring
  • 2 st meditationer
  • 3-4 st träningspass.

Du tar dig till Kangos själv med bil eller buss. Vill du samåka eller har plats i en bil, hör av dig så hjälps vi åt! 

 

Så bokar du din plats:

Fyll i formuläret nedan! Du får ett mail som bekräftelse på din bokning och din plats är bekräftad när du betalat in summan via Bankgiro eller Swish.

Sista anmälningsdag söndag 1 augusti.

Minst antal deltagare: 8st

Max antal deltagare: 12st

Vid färre än 8 bokningar ställs evenemanget in du får hela summan återbetald.

 

Anmälan Explore Together Reterat Kangos Augusti