Work with me

Through photography, sharing stories and making videos I hope to inspire people to spend more time in nature.

To go on adventures, follow their dreams and live a happier and simpler life. I love working with people and businesses who have the same goals, passions and love for nature and human beings as I do.

There are several ways that we could work together. I have previously done collaborations with Love from Lapland and Peak Performance through my blog and social media channels.

I love to talk, educate and help businesses communicate through social media. Helping companies build strategies for their communication, plan and create content, create ads and build their brand are my favourites. You can book me as a speaker for your event or to hold courses on social media and digital marketing. I do all of this in both English and Swedish.

I also love talking to people about slow living and aiming high, with your feet still touching the ground. About reaching your goals, being human and loving yourself and others. 

If you want to work with me, send me an email ♡

 amanda@explorealittlemore.se

 

 

 

 


🇸🇪

Glöm inte att det går lika bra att skriva till mig på svenska!

Jag bor i Gällivare men har inget emot att resa för att träffa dig. Mig kan man kontakta om man som företag vill ha hjälp med sociala medier, text och innehåll, fotografering eller sökmotoroptimering. Jag jobbar med ord och bild för att bygga upp och stärka varumärken. Företag och varumärken jag genuint gillar, jobbar jag gärna med. Jag har tidigare gjort samarbeten i form av text och bild med bland annat Love from Lapland och Peak Performance.

Att utbilda och föreläsa är något jag älskar! Digital marknadsföring, digitalisering och hur man blir bättre på att kommunicera i sociala medier är några av mina favoritämnen. Jag älskar att inspirera, vända på perspektiv och få företag och människor att komma framåt och hitta glädjen i det de gör.

Jag pratar gärna också för privatpersoner och företag om slow living och att våga leva livet fullt ut. Om att vara närvarande, leva medvetet, våga förverkliga sina drömmar och hur viktigt det är att låta tankarna bara vandra ibland. 

Vill du jobba med mig? Hör av dig! ♡

 amanda@explorealittlemore.se